27 augustus 2024

Even terug naar de jaren zestig

Even terug naar de jaren zestig
(Ton Schepers)
Voelt u ook nog de weemoed van de spannende momenten, de gezelligheid, de tasjes die stoelen bezet moesten houden? Bijna iedereen toch. In de weekenden voor velen van ons vaste prik.
Weekenden die door werden gebracht in zalen als Slegers in Lieshout, Lammers in Beek en Donk, bij George Slaats in Mariahout, het Vossenkamp en het Ridderhof in Gemert. Op de brommer en in de winter met de Zuidooster, of lijn 58 van de BBA ernaartoe.
Niks Dj’s maar livemuziek gebracht door orkesten met klinkende namen zoals bijvoorbeeld ‘DeMajona’s’, de ‘Hunting Strings’, ‘ De Locomotions’ en ‘The Fashions’. Deze laatstgenoemde, nog steeds actieve band, hebben we voor een optreden op zondagmiddag 20 oktober in de Dreef weten vast te leggen. De middag komt in het teken te staan van ouderwetse gezelligheid met livemuziek uit de tijd dat wij ons jongeren mochten noemen.
The Fashions spelen alles dat ons herinnert aan de tijd dat we uitgingen. Nummers van o.a. The Rolling Stones, The Animals, The Kinks en Creedence Clearwater Revival. Een middag vol nostalgie en herinnering. Dansen mag maar als u weg wilt dromen bij oude nummers waar iedereen wel herinneringen aan heeft: geen punt.
U mag ook gewoon blijven zitten en luisteren.
Toegangskaartjes zijn te koop op dinsdag 24 september van 10.00 tot 12.00 uur bij de Dreef en kosten € 5,–. Vrienden en bekenden zijn, voor dezelfde entreeprijs, van harte welkom.