26 maart 2024

Busreis/dagtocht

Deze reis is weer in kannen en kruiken (Bea v.d. Berk, Jacobine Wouters)
Op donderdag 30 mei a.s. maken we een geheel verzorgde busreis/dagtocht, waarbij we u meenemen naar Millingen, we een rondtoer met een gids door de omgeving maken, Kleve bezoeken en kunnen genieten van een rondvaart over de Waal. Om 8.30 uur staat bij De Dreef de bus klaar voor vertrek.
De bus rijdt naar Millingen, waar we ontvangen worden met koffie/thee met gebak.

Hierna maken we in het grensgebied een prachtige rondrit met gids door het Reichswald; een schitterend bosrijk gebied tussen de Rijn en de Maas. De rondrit wordt onderbroken voor een bezoek aan het Middeleeuwse stadje Kleve. Hier kunt u op eigen gelegenheid even rondkijken of gezellig een terrasje bezoeken.

Voor de lunch keren we terug naar Millingen. Zodra de inwendige mens weer versterkt is brengt de bus ons naar Nijmegen, waar we inschepen voor een rondvaart van ongeveer 1,5 uur over de Waal. De chauffeur brengt ons hierna naar het plaatsje Zeeland, waar een heerlijk driegangenmenu voor ons klaarstaat. Rond 20.30 uur zijn we met zijn allen weer terug bij De Dreef in Aarle-Rixtel.

Wij zullen deze dagtocht begeleiden. Mocht u vooraf nog meer informatie wensen dan kunt u altijd telefonisch contact met één van ons opnemen:
Jacobine (06 27743967) of Bea (06 12380523).
De kosten voor deze dagtocht bedragen € 80,– per persoon.
Hierbij zijn dus de busreis, koffie/thee met iets lekkers, de bustoer met de gids, de lunch, rondvaart over de Waal en het diner inbegrepen.
Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Als u mee wilt gaan, graag vóór 12 april 2024 via strookje op blz. 4 in de Seniorenwijzer opgeven bij:
Jacobine Wouters, Broekelingstraat 18
Bea van den Berk, Koudemaas 20
en de betaling van € 80,– p.p. bijsluiten.

U kunt ook per e-mail opgeven bij:
j.l.l.wouters@gmail.com of vandenberkbea@gmail.com en het verschuldigde bedrag van € 80,– p.p. overmaken naar rekeningnummer NL 22 RABO 0101411995 tnv Seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel met vermelding ‘busreis 2024’. Uw inschrijving geldt pas als het bedrag op onze rekening staat.
Er geldt een maximum aantal deelnemers voor deze reis en dat is 66 personen.
De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst genoteerd en indien we meer dan 66 aanmeldingen krijgen, maken we een wachtlijst.
Bij onvoldoende deelname kan de reis helaas niet doorgaan en krijgt u dit bedrag natuurlijk terugbetaald.