30 maart 2022

Dagtocht Den Haag en Scheveningen

Bea v.d. Berk, Jacobine Wouters

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover; onze in 2020 geplande busreis kan doorgaan!
Op woensdag 8 juni 2022 staat de bus voor ons klaar en brengt ons naar Scheveningen en Den Haag. Lekker uitwaaien aan zee en een interessante busrondrit onder leiding van een gids door de stad Den Haag.

We vertrekken om 9:00 uur vanaf De Dreef en rijden in één ruk door naar Scheveningen, waar er koffie/thee met iets lekkers voor ons klaar staat. Daarna heeft u een halfuurtje tijd om even lekker over de boulevard te flaneren, winkeltjes te bekijken of een stukje over het strand te lopen.
Om 12:30 uur staat er een heerlijke lunch voor ons klaar en na deze versterking van de inwendige mens kunnen we instappen in de Boulevardtrein. Tijdens een rondrit van ongeveer 30 minuten vertelt de chauffeur ons allerlei leuke weetjes en feiten over het Scheveningen van vroeger en nu. Misschien is er nog wat tijd over voor een terrasje.

Om 15;00 uur stappen we in de bus en maken we een rondtour door Den Haag, onder andere langs het Lange Voorhout, Paleis Noordeinde, het Vredespaleis en de internationale zone. Een gids zal ons alle verdere bijzonderheden hierover vertellen.
Daarna rijden wij richting Houten waar we worden verwacht voor een prima 3-gangen Wienerschnitzel menu.
Rond 21.15 verwachten we weer terug te zijn in Aarle-Rixtel.

Jacobine en Bea zullen deze dagtocht begeleiden. Mocht u vooraf nog meer informatie wensen dan kunt u altijd telefonisch contact met één van hen opnemen: Jacobine 06-27743967 of Bea 06-12380523. De kosten voor deze dagtocht bedragen € 67,50 per persoon. Hierbij zijn dus de busreis, koffie/thee met iets lekkers, de lunch, rondrit per Boulevardtrein, tocht door Den Haag en het diner inbegrepen.
Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Als u mee wilt gaan, graag vóór 23 april 2022 opgeven via de strook op blz.8 en afgeven bij:
Jacobine Wouters Broekelingstraat 18
Bea van den Berk Koudemaas 20
en de betaling van € 67,50 p.p. bijsluiten.