2 juli 2021

De Middag van het Brabantse Lied

In 2020 zou Het Brabants Dialectenfestival plaats hebben gevonden, helaas. We hebben overwogen het een jaar door te schuiven, maar helaas ook in 2021 is het nog niet mogelijk. Daarom zijn we blij dat De Middag van het Brabantse Lied wel door kan gaan. Daarmee zitten we dan wel op schema, want deze middag wordt altijd georganiseerd in de oneven jaren.
Hoewel er nog onzekerheden blijven weten we dat er na 1 juli weer een aantal voorstellingen kan worden georganiseerd in het Openluchttheater van Mariahout. In deze plannen is De Middag van het Brabantse Lied opgenomen op  woensdag 28 juli.
We hebben al een plekje gereserveerd in de agenda’s van  Noud Bongers,  MarieChristien Verstraten en Tonny Wijnands. Wat de artiesten betreft belooft het dus een mooie middag te worden.
Aanvang van de voorstelling: 13.30 uur.
Prijs van toegangskaartje: € 10,00
Kaartjes kunnen alleen besteld worden door te reserveren via de site van het Openluchttheater (www.oltm.nl) – rechtsboven staat dan: ticketshop.
Op de website van het dialectenfestival (www.Brabantsdialectenfestival.nl) en die van het Openluchttheater (www.oltm.nl) zal t.z.t. Informatie te vinden zijn over deze middag.

De artiesten, de festivalorganisatie en het Openluchttheater snakken ernaar om weer aan de gang te gaan. Houd de sites in de gaten en hopelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten in goede gezondheid met veel muziek …tot ziens!

Het Brabants Dialecten Festival en het Open Luchttheater Mariahout